Toimitusehdot

Filius Oy noudattaa toiminnassaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kuluttajakaupan Käytännesääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Filius Oy pidättää oikeuden hintamuutoksiin.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimitustapa ja lähetyskulut

Filius Oy käyttää Suomen Kaukokiidon ja Matkahuollon palveluita. Toimitamme pienemmät tuotteet pakettina Matkahuollossa, jotka asiakas noutaa Matkahuollon palvelupisteestä, ja lavatoimitukset Suomen Kaukokiidolla suoraan asiakkaan osoitteeseen. Toimituskulut määräytyvät tilauksen kokonaispainon mukaan. Toimitusehdot ja -hinnat koskevat toimituksia Suomeen.

Toimitusaika

Tuotteiden arvioidut toimitusajat ilmoitetaan tuotesivuilla. Osa verkkokaupassa olevista tuotteista on varastossamme ja osa tuotteista valmistetaan asiakkaan toivomusten mukaisesti mittatilaustuotteina. Pyrimme toimittamaan tuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Asiakkaan toivomusten mukaisissa mittatilaustuotteissa toimitusaika ilmoitetaan asiakkaalle erikseen.

Palautukset

Verkkokauppaan sovelletaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevia säännöksiä. Yksi näistä on säännöksistä on 14 päivän peruuttamisoikeus. Peruuttamisoikeus ei koske asiakkaan toiveiden mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita. Asiakkaan on AINA SOVITTAVA ETUKÄTEEN tuotteiden palautuksesta Filius Oy:n asiakaspalvelun kanssa. Lainsäädännön mukaan palautuskulut maksaa asiakas (tilaaja).

Jos haluat palauttaa tuotteen, niin ota yhteys seuraavasti:
– sähköpostilla filius@filius.fi tai
– soita asiakaspalveluun 020 1551 800
Ilmoita yhteystietosi lisäksi minkä tuotteen haluat palauttaa ja miksi. Jos tuote on rikki, ilmoita miten se on viallinen. Samalla saat palautusohjeet.
Filius Oy maksaa viallisten ja väärin toimitettujen tuotteiden palautuskulut.

Maksutapavaihtoehdot

Tarjoamme yhdessä Klarna Bank AB:n kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

  • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
  • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
  • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaan, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
    • Verkkopankkimaksu: Maksa seuraavien verkkopankkien kautta Aktia, Danske Bank, Nordea, OP tai S-Pankki.
    • Korttimaksu: Maksa Visa ja MasterCard pankki- tai luottokortilla.

Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Klarnan käyttöehdot löytyvät tästä.

Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.
Klarnan asiakaspalvelun löydät tästä.
Lisätietoa Klarnasta https://www.klarna.com/fi/
Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (flametower.fi).

Maksettaessa laskulla, asiakas on itse vastuussa hoitamaan maksut ajallaan laskuntoimittajalle (Klarna). Lahjatalo ei vastaa maksamattomien laskujen aiheuttamista ylimääräisistä kuluista.

Henkilötiedot ja yksityisyys

Filius Oy:n verkkokaupan asiakkaista kerättävät tiedot rajoittuvat tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömiin yhteystietoihin. Asiakkaiden osoitetietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

Erimielisyydet

Ensisijaisesti erimielisyydet ratkaistaan kuluttajan ja verkkokaupan kesken. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).