Flame Tower® lisätietoja

Miksi 185 cm korkea terassilämmitin, eikä yli 220 cm?
Flame Tower® lämmittimet ovat kaasulaiteasetuksen mukaisia
Flame Tower® on Suomalainen tavaramerkki

185 cm korkea lämmitin mahtuu kaikille terasseille, joissa on katos, kun turvaväli huomioidaan. Lisäksi 185 cm korkeassa lämmittimessä lämpö lähtee n. 13 cm alempaa kuin korkeammissa lämmittimissä, ja lämmittää pöytäseuruetta oikealta korkeudelta.

FlameTower® lämmittimet ovat uuden 21.4.2018 voimaan tulleen EU:n kaasulaiteasetuksen (2016/426) vaatimusten mukaisia, joten niitä voi turvallisesti käyttää. Lämmittimien mukana toimitetaan asennus- ja käyttöohjeet sekä suomen että ruotsin kielellä.

Flame Tower® on kotimainen tavaramerkki ja sen omistaa Filius Oy. Osa tuotteista valmistetaan Suomessa, kuten Flame Tower® liekkipöydät. Filius Oy toimii Riihimäellä.

Flame Tower® Liekkipöydät
Lisävarusteilla lisää käyttömukavuutta
Ei sammu tuulessa

Suunnittelemme ja valmistamme Flame Tower® Liekkipöydät Suomessa, joten ne vastaavat suomalaisten vaatimuksia ulkokalusteista. Pöytätasot pinnoitetaan huolellisesti vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksia riippuen tuleeko kalusteet lasitetulle terassille vai ulkokäyttöön. Näin saamme kalusteille lisää käyttöikää.

Liekkipöytä antaa lämmön lähempää kuin pystymalliset terassilämmittimet. Pöydän liekki on koko seurueen keskellä jakaen lämpöä tasaisesti kaikille. Liekkipöydän tuli on kuin nuotio, mutta ilman savua, sillä nestekaasu palaa puhtaasti. Näin se luo ihanteellisen tunnelman pöytäseurueelle.

Lisävarusteena on saatavissa kaasupolttimon päälle nostettava grilli, jossa voi tehdä pientä purtavaa seurueelle tai pitää lämpinä jo valmiiksi tehdyt ateriat. Grilli käyttää liekkipöydän lämpöä paistamiseen, joten lämmön säätö tapahtuu liekkipöydän kaasuliekillä.

Suojalasit antavat turvaa palavien materiaalien pääsyltä liekkeihin. Samalla suojalasit moninkertaistavat visuaalisesti liekin peilaamalla sitä laseista.

Kaasupullollekin löytyy oma kotelo, jolla pullon saa piiloon ja suojaan.

Myös valmiit pöytiin sopivat penkit löytyvät tuotevalikoimasta, jotka on tehty yhtä vankkarakenteisiksi kuin liekkipöydätkin.

Pystymallisissa Flame Tower® -terassilämmittimissä oleva lasiputki ja rakenne estävät tulen sammumisen tuulessa. Siinä on myös kaatumissuoja, joten laitteen kaasunsyöttö loppuu lämmittimen kaatuessa.

Liekkipöydissä taas suojalasit antavat tuulensuojan sekä suojaavat esimerkiksi ruokaliinojen lentämisen liekkeihin.

Onko kaasulämmittimen käyttö kallista?
Huolto ja varaosat

Käyttää mitä tahansa lämmitintä, puuta, sähkö tai kaasua, niin aina siitä syntyy kustannuksia. Kaasukäyttöisten Flame Tower® -terassilämmittimien ja liekkipöytien kaasunkulutus vaihtelee säädettävän kaasuliekin mukaan välillä 0,4 – 0,8 kg/h. Jos 10 kg kaasupullon uudelleen täyttö maksaa 24,90 €, niin lämmittimen käyttö maksaa tällöin 1,00 – 1,99 €/h riippuen kaasuliekin säädöstä.

Emme pelkästään myy Flame Tower® terassilämmittimiä ja liekkipöytiä, vaan huollamme ja korjaamme niitä myös tarvittaessa. Myymme myös Flame Tower® lämmittimiin varaosia. Näin hankkimasi laite antaa iloa pidempään.